ŠEIMŲ ŠVENTĖ LAZDYNUOSE 2016

Tradicinė Šeimų šventė Lazdynuose  šįmet bvo dar įspūdingesnė

Šeimų šventė_programos dalyviai 2016 05 21

Šeimų šventė_programos dalyviai 2016 05 21

Šeimų šventė_K. Starkevičius, 2016-05-21Š. m. gegužės  21 d., 11 val.,Lazdynuose, Bukčių g. 8A (VšĮ Panerio stadione) vyko tradicinė Šeimų šventė, skirta Tarptautinei šeimos dienai pažymėti. Dauguma žmonių šeimą sieja su visa, kas jiems brangiausia: su  jaukumu ir šiluma, su vieta, kur pirmiausia  išmokstama bendrauti ir sutarti tarpusavyje. Stipri ir darni šeima – didelė vertybė, mūsų visuomenės pagrindas.

Siekiant tęsti gražias šeimos tradicijas, puoselėti įvairių kartų bendravimą į Šeimų šventę buvo pakviesta įvairių sričių dalyvių, parengusių patrauklių ir įdomių pasirodymų. Šių metų Šeimų šventė Lazdynuose 2016-05-21naujovė – atskira žaidimų erdvė vaikams. Čia nuolat sukosi vaikų numylėtinis policijos bičiulis šuo Amsis, įtraukdamas juos į žaidimus ir konkursus.

Buvo organizuojamos moksleivių ir suaugusių futbolo varžybos Lazdynų taurei laimėti, vyko Tautinių dainų festivalis, kuriame dainavo žinomi Lazdynų ir Vilkpėdės mokinių bei senjorų kolektyvai.

Šventės dalyvius VšĮ Lazdynų poliklinika mokė teikti pirmąją pagalbą, Vilniaus priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba parodė, kokia technika ir kaip gesinami gaisrai, Lietuvos Kariuomenės Karo policija pristatė karo techniką, įrengė daug dėmesio sulaukusią šaudyklą, pasirodė Lietuvos policijos mobilioji kuopa, dviratininkai turėjo galimybę nemokamai specialiaisžymekliais pažymėti savo  dviračius  apsaugai nuo vagysčių.

Šventės metu vyko įvairūs konkursai ir žaidimai visai šeimai, veikė lauko kavinė. Dalyviai paragavo kvapnios, pagal garsios liaudies medicinos žinovės  lazdynietės Eugenijos Šimkūnaitės receptus pagamintos arbatos  ir sužinojo vaistažolių vartojimo paslapčių.

Šventės organizatoriai: „Lazdynų bendruomenės savivaldija“, VšĮ „Panerio Stadionas“, Eugenijos Šimkūnaitės labdaros ir paramos fondas.

Šeimų šventė Lazdynuose_dviračių žymėjimas 2016-05-21

Šeimų šventė Lazdynuose_dviračių žymėjimas 2016-05-21

 

 

 

 

 

Šeimų šventė Lazdynuose 2016-05-21

Šeimų šventė Lazdynuose 2016-05-21

 

 

Schema